با توزیع بی واسطه کاشی طرح آجری باکیفیت به صورت تضمینی قیمت تمام شده آن در بازار به طور قابل توجهی کاهش پیدا کرده است. کاشی های طرح آجری امروزه از محبوبیت زیادی در بین مردم و طراحان دکوراسیون برخوردارند و به همین دلیل بازار فروش خوبی در طول سال دارند. با توزیع بدون واسطه انواع این کاشی در ابعاد و اندازه های مختلف هم قیمت آن کاهش پیدا می کند و هم مشتری راحت تر می تواند نیازش را به صورت یکجا تامین نماید.
هر آنچه که باید در مورد انواع کاشی بدانیم
کاشی ها انواع و اقسام مختلفی دارند. اگر برای ساخت یا تعمیر واحد مسکونی یا هر جای دیگر به بازار برای خرید کاشی مراجعه کرده باشید حتما مشاهده نموده اید که تنوع بالایی از انواع کاشی از نظر رنگ، طرح، اندازه، کیفیت و… کاملا با یکدیگر متفاوت هستند.
به طور کلی کاشی های موجود در بازار را به دو دسته می توان تقسیم بندی نمود.
- کاشی کف
- کاشی دیوار
هر دو نوع نام برده از نظر شکل و شکل ظاهری با یکدیگر تفاوت هایی دارند. کاشی هایی که امروزه برای کف استفاده می شوند مقاومت بیشتری نسبت به کاشی های دیواری دارند چرا که به صورت مداوم در معرض استفاده و سایش هستند و به همین دلیل لازم است از دوام بالاتری نسبت به کاشی های دیواری برخوردار باشند.
از نظر جنس پرفروش ترین کاشی های موجود در بازار را کاشی های پرسلانی و گرانیتی شامل می شوند. هر دو نوع کاشی مقاومت بالایی در برابر رطوبت، حرارت، سایش و اصطکاک و مواد شیمیایی دارند اما مقدار مقاومت در هر یک با دیگری تفاوت دارد.
کاشی هایی که برای پوشش کف ساختمان استفاده می شود زمان پخت طولانی تری را در کوره طی می کنند و معمولا لعاب دار هستند. همین ویژگی سبب شده تا بتوان در مکان های پر رفت و آمد مانند ساختمان های اداری و تجاری هم از آنها استفاده نمود.
کاشی های دیواری طرح های بسیار متنوع، زیبا و چشم نوازی دارند. این نوع کاشی ها هم به صورت ساده و هم طرح دار تولید می شوند. امروزه کاشی های دیواری سه بعدی در بین خریداران کاشی طرفداران زیادی پیدا کرده است.
به راحتی می توان مدل های متنوع از کاشی های دیواری را با دکوراسیون و چیدمان داخلی و حتی خارجی خانه ست کرد. کاشی های دیواری ضخامت کمتری نسبت به انواع کاشی کف دارند و زمان کمتری را در کوره حرارت می بینند. به همین دلیل در مقایسه کاشی کف و دیوار مات بودن کاشی دیواری مشهود است.
توضیحاتی درباره کیفیت انواع کاشی
انواع کاشی به دلیل پوشش مناسبی که به کف، دیوار و حتی راهروها و راه پله ها می دهند بسیار محبوب هستند. کیفیت کاشی از قدیم الایام از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است. چون کاشی ها در فضای بیرون هم نصب می شوند مقاومت آنها در برابر باد و باران و تابش خورشید به خصوص در مناطقی که نور شدیدتر است، اهمیت فوق العاده ای پیدا می کند.
پایین بودن کیفیت کاشی به خصوص زمانی که در معرض هوای آزاد قرار می گیرد سبب می شود کاشی زودتر از زمان انتظار دچار ترک و حتی شکستگی شود، مقاومت خود را از دست بدهد و در نهایت فرو بریزد.
مهم ترین عواملی که می توانند نقش تعیین کننده در کیفیت نهایی کاشی تولید شده داشته باشند شامل مواد اولیه و میزان خلوص آنها، ترکیباتی که در طی قالب زنی به مواد اولیه اضافه می شود و درجه حرارت کوره پخت باز می گردد.
در بازار انواع کاشی را با توجه به کیفیت آن به دسته درجه یک، درجه دو و درجه سه تقسیم بندی می کنند. کاشی های درجه یک بالاترین کیفیت را داشته و به عنوان کاشی صادراتی هم شناخته می شوند. بر روی سطح و کناره های این کاشی هیچگونه برجستگی یا فرو رفتگی از نظر لعاب دهی دیده نمی شود.
در مقابل کاشی های درجه دو و سه دارای سطحی نسبتا ناصاف بوده، برخی از کناره ها ممکن است شکسته یا برگشته باشند و در برخی دیگر ممکن است لعاب به صورت کامل سطح کاشی را پوشش نداده باشد.
از این نوع کاشی ها به دلیل آنکه کیفیت پایین تری دارند در مکان هایی که دور از چشم و دور از دسترس هستند می توان استفاده نمود.
مراحل صادرات کاشی به کشورهای آسیایی
در بین کشورهای آسیایی ایران به عنوان یکی از کشورهای شناخته شده در حوزه صادرات انواع کاشی و سرامیک شناخته می شود. کیفیت بسیار بالا، قیمت مناسب و طرح و رنگ های چشم نواز و مشتری پسند کاشی های ایرانی سبب شده تا مشتریان خارجی زیادی در قاره آسیا متقاضی خرید از ایران باشند.
صادرات کاشی به کشورهای دیگر به مانند صادرات دیگر محصولات باید مراحل خاص خود را طی کند. مهم ترین مراحل صادرات در ادامه مطلب به آنها اشاره خواهد شد. لطفا با ما همراه باشید.
به طور خلاصه می توان مراحل صادرات کاشی را در موارد زیر عنوان نمود.
- بررسی و ارزیابی دقیق ظرفیت صادراتی در کشور یا کشورهای مقصد
- اخذ مجوزهای قانونی از نهادهای مربوطه که مهم ترین آنها وزارت صمت می باشد.
- طی کردن مراحل گمرکی و پرداخت هزینه های انبار و نگهداری کالا در گمرک تا زمان ترخیص آن
برای آنکه بتوان با بیشترین ظرفیت به کشور مقصد کالا صادر نمود لازم است در ابتدا ظرفیت صادراتی به دقت مورد بررسی قرار گیرد. ظرفیت های صادراتی را باید با بازاریابی دقیق و هدفمند و شناسایی سلیقه خریداران در کشور هدف ارزیابی نمود تا نتایج دقیق و به صورت شفاف باشد.
از طرف دیگر آشنایی و رعایت قوانین صادراتی هم در داخل و هم خارج از کشور بسیار مهم است. رعایت ضوابطی که از سوی نهادهای مربوطه اعلام می شود سبب رونق سریع تر در حوزه صادرات شده و تولید کننده و صادر کننده راحت تر می تواند در کوتاه ترین زمان اقدام به ترخیص کالای خود و ارسال آن به کشور مقصد کند.
احترام به قوانین صادراتی کشورهای دیگر و الزام به رعایت این قوانین هم سبب می شود تا ضمن جلب اعتماد خریدار خارجی سرعت ترخیص کالا و ورود آن به بازارهای بین المللی راحت تر انجام شود.
آشنایی با مراحل تولید انواع کاشی
همانطور که می دانید برای تولید یک کاشی باید مراحل مختلفی طی شود. در ادامه مطلب و برای آشنایی هرچه بیشتر خوانندگان مراحل تولید را به صورت مختصر اما مفید عنوان خواهیم کرد.
مهم ترین مراحلی که باید برای تولید کاشی طی شود به شرح زیر می باشد.
- تامین مواد اولیه و حمل آنها به کارخانه
- جداسازی مواد زاید و اضافه از مواد اولیه اصلی و شکل دهی اولیه به قالب کاشی با توجه به نوع کاشی
- لعاب کاری و در صورت نیاز چاپ روی کاشی
- ارسال قالب های آماده کاشی به کوره برای پخت
- پرداخت نهایی و در نهایت بسته بندی کاشی
مهم ترین ماده ای که برای تولید کاشی و حتی سرامیک استفاده می شود، رس می باشد. خاک رس در مناطق مرکزی ایران به دلیل نوع آب و هوا بیشتر یافت می شود و به همین دلیل اکثر کارخانه های تولید کاشی در این منطقه قرار گرفته اند.
برای آنکه بتوان کاشی با دوام بالا و کیفیت مطلوب تولید کرد مهم ترین رکن پس از انتخاب مواد اولیه چگونگی پخت می باشد. درجه حرارت کوره ای که مواد اولیه مخلوط شده باهم در آن قرار داده می شود، می توان در تعیین درجه کیفی و میزان استحکام کاشی ها تعیین کننده باشد.
البته این نکته را نباید فراموش کرد که با توجه به نوع کاشی و اینکه کاشی با لعاب یا بدون لعاب پخته می شود، مراحل تولید تا حدودی با یکدیگر تفاوت دارد. به همین دلیل تولید کنندگان برای تولید خود از فرمولاسیون خاصی استفاده می کنند. همچنین نوع و درصد ترکیب مواد اولیه آنها نیز با یکدیگر تفاوت دارد.
به همین دلیل است که کاشی های تولید شده در بازار از نظر شکل ظاهری، جنس، دوام و پایداری، یکدست بودن رویه کاشی و در نهایت قیمت با یکدیگر فرق می کنند.
عرضه مستقیم کاشی طرح آجری در بازار
امروزه عرضه انواع کاشی طرح آجری در بازار به شیوه های مختلفی انجام می گیرد. یکی از این روش ها که البته استقبال خوبی هم در سال های اخیر از آن صورت گرفته، روش عرضه اینترنتی می باشد.
در روش عرضه اینترنتی که روشی غیر حضوری به حساب می آید مشتری می تواند بدون آنکه زمان زیادی را برای مراجعه و خرید صرف کند به صورت آنلاین طرح و رنگ و ابعاد کاشی مورد نظرش را سفارش دهد.
ما به عنوان عرضه کننده مستقیم توانسته ایم به روزترین طرح های کاشی آجری را به خریداران محترم در سراسر کشور به صورت اینترنتی عرضه نماییم. تنوع بالایی از انواع کاشی های جدید با طرح های شگفت انگیز در سایت موجود بوده که شما می توانید با جستجو در بین آنها به سلیقه خود بهترین نمونه را انتخاب و سفارش دهید.
چون فروش بی واسطه در حال انجام است لذا قیمت تمام شده محصولات عرضه شده بسیار مناسب تر از قیمت بازار آزاد است. شما می توانید با یک مقایسه کوتاه به راحتی متوجه تفاوت در قیمت ها شوید.
از طرف دیگر عرضه آنلاین همانطور که از نامش پیداست به صورت 24 ساعته می باشد. به عبارت دیگر محدودیت زمانی که در خرید به صورت حضوری وجود دارد در این روش وجود نداشته و مشتری می تواند هر زمان که نیاز و فرصت کافی در اختیار داشت اقدام به خرید نماید.
امکان مشاوره آنلاین هم با مشاوران حاضر در سایت وجود دارد و شما می توانید با مشورت با آنان در صورت نیاز انتخابی اصلح داشته باشید. همچنین در این روش هزینه و قیمت بسته بندی در زمان ارسال بر روی کالا اعمال نمی شود و لذا خرید شما می تواند کاملا اقتصادی و مقرون به صرفه باشد.
مراکز تولید کاشی طرح آجری در ایران
ایران به عنوان یکی از قدیمی ترین کشورهای تولید کننده کاشی در جهان شناخته می شود. قدمت کاشی های تولید شده در ایران به صدها سال قبل باز می گردد. زمانی که از آنها برای تزیین سر در مساجد، امام زاده ها، خانه های اعیانی و… مورد استفاده قرار می گرفته و می توان ردپای آن را تا به امروز هم مشاهده نمود.
امروزه مراکز تولید کاشی در شهرهای مختلف ایران پراکنده هستند و زیباترین و جذاب ترین انواع کاشی ها را در طرح های زیبا و چشم نواز با بالاترین کیفیت تولید و به بازار عرضه می کنند.
بیشترین حجم از کاشی های طرح آجری در حال حاضر در استان های یزد، اصفهان، تبریز، مشهد و کرمان تولید و به بازار عرضه می شوند. کارخانه های تولید کننده توانسته اند با به روزآوری داش تولید و بومی سازی آن و بهره گیری از آخرین فناوری ها در حوزه تولید کاشی و سرامیک، با محصولات مشابه خارجی هم رقابت کنند.
امروزه سهم بالای از صادرات غیرنفتی ایران را صادرات کاشی و سرامیک در طرح های مختلف شامل می شود. انواع کاشی طرح آجری، مدل پارکت، کاشی 3 بعدی و… در ابعاد مختلف به کشورهای مختلف به خصوص کشورهای همسایه صادر می شود.
وجود مواد اولیه در دسترس برای تولید کاشی و در اختیار داشتن دستگاه های تمام اتوماتیک سبب شده تا مراکز تولید کننده بتوانند با کمترین هزینه بیشترین سود را نصیب خود نموده و با فروش در بازارهای خارجی ارزآوری خوبی هم برای کشور داشته باشند.
از طرف دیگر کارخانجات علاوه بر تولید به صورت مستقیم هم اقدام به فروش کاشی های خود می کنند که این امر هم در تامین به موقع نیاز بازار و هم در به تعادل رساندن قیمت ها نقش اساسی ایفا می کند.
فروش عمده کاشی طرح آجری درجه یک
یکی از روش هایی که با استقبال خوب خریداران مواجه می شود، فروش عمده می باشد. در فروش عمده، انواع کاشی های طرح آجری درجه یک را می توان با قیمتی ارزان تر خریداری نمود. پایین تر بودن قیمت ها و سهل الوصول بودن دسترسی مهم ترین دلایلی هستند که بسیاری از خریداران به خصوص مشتریان بزرگ از فروش عمده و یکجا استقبال می کنند.
کاشی های طرح آجری در رنگ های متنوعی به صورت عمده ارائه می شوند. انتخاب طرح و رنگ در صورتی که فروش به صورت کلی باید آسان تر بودن و مشتری از حق انتخاب بیشتری برخوردار است.
کاشی های طرح آجری را می توان هم در داخل ساختمان مانند کف توالت، در آشپزخانه به عنوان کاشی پشت کابینت و هم بیرون از آن مانند كف حياط مورد استفاده قرار داد. برای آنکه بتوان به روزترین طرح ها را مطابق با دکوراسیون داخلی یا خارجی خانه یا محل کار انتخاب نمود بهتر است به فروشنده عمده مراجعه شود تا هم امکان خرید راحت تر و مقرون به صرفه تر امکان پذیر باشد.